Nieuws
Week 26: Crocussen verwerking gestart
Deze week van start met de oogst en de verwerking van de eerste voorjaarsbloeiers, de krokussen. Samen met alle medewerkers de schouders eronder, op naar een voorspoedige oogst deze zomer.
Lees verder »Week 24: Teun Burger – 3e NK leliekeuren
Wat is leliekeuren? Een deskundige jury keurt een aantal vazen met lelies. Vervolgens komen daarna de deelnemers de vazen bekijken. Deze deelnemers gaan de lelies beoordelen op kwaliteit van: Steel,…
Lees verder »Week 25: Wat is-t-ie mooi!
Het was een prachtig traject van bedenken, uittekenen, herzien, en definitief akkoord geven. Op dat moment is er blijdschap dat de bestelling gedaan hebt voor een zeer belangrijke machine op…
Lees verder »Week 23: Bijscholing BHV
Veiligheid in en rond het bedrijf is enorm belangrijk. Hierbij hoort ook dat medewerkers in bezit zijn van een BHV diploma. Zich vaardig voelen in de handelingen die komen kijken…
Lees verder »Week 21: Gijs mede eigenaar GP Burger Bloembollen
Een aantal jaren werkte Gijs Burger al volledig op en in het bedrijf mee. Het vertrouwen, de wilskracht en kunde is er, en dus tijd om de toetreding ook officieel…
Lees verder »Week 18: Extra hulp uit Oekraine
De bloeiende velden brengen veel arbeid met zich mee. Alle velden worden namelijk 3x gecontroleerd. Voordat het bloeit, als het bloeit en wanneer de velden zijn uitgebloeid. Dit alles om…
Lees verder »Week 17: Waarom die bloem eraf?
Wat een kleurenpracht op de velden. Iedereen geniet er zichtbaar van. Wanneer de kopmachine gaat draaien zijn de blikken opeens vragend. 'Waarom doen jullie dat'? 'Ze staan nog zo mooi,…
Lees verder »Week 16: Tulpen met en zonder kleur
Wat is het prachtig in het grootst aaneengesloten bloembollengebied van de wereld! Woorden schieten te kort voor zoveel moois in kleur. Dagelijks komen er kleuren bij, maar inmiddels is de…
Lees verder »Week 15: Lente vanuit de lucht
Er komt kleur op de velden! Hoe mooi kan het zijn als met een satelliet foto, gemaakt vanuit de ruimte, de kleurende bloembollenvelden te zien zijn. Wat een techniek! Met…
Lees verder »